TOEBEHOREN IN DE WINKEL

Open van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:00 uur & zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Handig: Onze shop met met toebehoren!

Tegenwoordig hebben wij een uitgebreide shop, hier kun je allerlei materialen vinden, denk aan; schroeven, bitjes, zaagbladen, boortjes, bevestigingsmaterialen, hang en sluitwerk, verf en beits, kwasten, lijmen en kitten.

Neem contact op of kom langs voor de verschillende materialen. 

Uw one-stop-shop voor houtbewerkingsbenodigdheden

Naast ons uitgebreide assortiment hout, plaatmateriaal en op maat gemaakte ramen en kozijnen, biedt Wigbold Houthandel Groningen ook een ruime keuze aan bouw- en bevestigingsmaterialen. In onze shop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw houtbewerkingsprojecten, zodat u alles op één plek kunt kopen.

Diverse keuze bouw en bevestigingsmateriaal

In onze shop vindt u een breed scala aan bouw- en bevestigingsmaterialen. Van houtverbindingen en lijm tot ankers en hoekijzers, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken.

Schroeven

Wij begrijpen dat schroeven een essentieel onderdeel zijn van elk houtbewerkingsproject. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment schroeven aan, geschikt voor verschillende toepassingen en materialen. Of u nu op zoek bent naar houtschroeven, gipsplaatschroeven of speciale schroeven voor bepaalde klussen, u vindt ze in onze shop.

Kit & Pur

Om een perfecte afwerking te garanderen, bieden wij een selectie van hoogwaardige kitten en purschuim aan. Deze producten zijn ideaal voor het afdichten van naden, het vullen van gaten en het verlijmen van materialen.

Boortjes, bitjes, beslag deuren en ramen

Bij ons vindt u ook een ruim assortiment boortjes, bitjes en beslag voor deuren en ramen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u alles in huis heeft voor een succesvolle installatie van uw nieuwe deuren, ramen en kozijnen.

Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment gereedschap van topmerken zoals Hikoki, Stanley en Rotec. Of u nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, u vindt bij ons het juiste gereedschap voor elke klus.

Kom eens kijken in de shop

Bij Houthandel Groningen bent u aan het juiste adres voor al uw houtbewerkingsbenodigdheden. Onze shop biedt een uitgebreid assortiment bouw- en bevestigingsmaterialen, gereedschap en accessoires van topkwaliteit. Kom langs of bezoek onze website om ons aanbod te ontdekken en laat u inspireren voor uw volgende project. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met advies en ondersteuning.