• check
  Voor vakman en particulier op maat
 • check
  Hout overdekt laden: Van der Hoopstraat 4
 • check
  Gratis bezorgd in Groningen > €100,-

Steigerhout ​​​​kopen in Groningen

 • check
  Nieuw blank steigerhout uit voorraad
 • check
  Topkwaliteit steigerhouten planken uit Scandinavië
 • check
  Grijs en zwart gedompeld (tip voor buiten) op bestelling leverbaar
phone

Bestellen & Advies

home

Op Maat Hout Kopen

Over Steigerhout

Wigbold houthandel Groningen importeert de beste kwaliteit steigerhout uit Scandinavië. In deze koudere Europese gebieden groeit de fijnspar een stuk langzamer waardoor de structuur en de stevigheid van het hout beter worden ontwikkeld.

Steigerhout Groningen

Voor alle projecten die je voor ogen hebt met steigerhout kunnen wij de juiste planken leveren. We hebben steigerhout van het beste kwaliteit vurenhout uit Scandinavië om de gaafste meubelen mee te maken. Steigerplanken hebben in en om het huis een robuuste en stoere uitstraling.

Steigerhout wordt in de volksmond gebruikt voor hout van de fijnspar. In Nederland is vurenhout de houtsoort die het meeste wordt gebruikt, zoals voor steigerplanken. Dit heeft te maken met de betaalbaarheid en met de eenvoudige bewerking en verwerking voor uiteenlopende bouwprojecten en “doe-het-zelf” toepassingen in en om het huis.

Je kunt onbehandeld steigerhout gebruiken voor meubels die je voor binnen wilt gebruiken. Dit heeft als voordeel dat je de authentieke ruige uitstraling behoudt. Het steigerhout afwerken als je klaar bent met je project is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt met steigerhout echt alle kanten op voor het interieur of de tuin. Vooral als je de meubels buiten wilt gaan gebruiken is het aan te reden om het hout af te werken voor ze bloot te stellen aan regen en zonlicht.

Vergrijsd en gedompelde steigerhout planken vind je bij ons ook in het assortiment, deze zijn vlot op bestelling leverbaar. Van het hout kun je eenvoudig leuke en creatieve meubels maken. Steigerhout in Groningen kopen gaat heel eenvoudig via onze houthandel Groningen aan boterdiep 54. Voor bestellingen en advies kun je ons bellen en je kunt langskomen om hout op maat gezaagd, uit voorraad en voor de deur mee te nemen.

Mannetje Hout

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 07.30 tot 17.00 uur & zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur