KOZIJNEN & RAMEN

Open van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:00 uur & zaterdag van 8:00 - 12:00 uur

Maatwerk kozijnen

Maatwerk kozijnen op bestelling in Groningen geproduceerd

Kant en klaar

Als bouwpakket of kant-en-klaar aan te leveren

Droog hout

Drive-in voor droog hout met de ingang aan Smirnoffstraat.

Zelfgemaakte kozijnen en ramen: op maat gemaakt voor uw project

Bij Wigbold Houthandel Groningen begrijpen we dat elk project uniek is en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan uw specifieke eisen. Daarom bieden wij op maat gemaakte ramen en kozijnen aan, zodat u verzekerd bent van de perfecte pasvorm en een professionele afwerking.

Wij maken ramen en kozijnen op aanvraag. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw ramen en kozijnen op maat te maken, volledig aangepast aan uw wensen en specificaties. Of het nu gaat om een enkel kozijn voor een renovatie of een groot aantal kozijnen voor een nieuwbouwproject, bij Houthandel Groningen bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Eventueel inmeten voor grotere projecten

Voor grotere projecten bieden wij een inmeetservice aan. Onze specialisten komen dan bij u langs om de exacte maten op te nemen, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en een soepele installatie van uw ramen en kozijnen.

Verschil raam en kozijn

Er bestaat vaak verwarring over het verschil tussen een raam en een kozijn. Het kozijn is het vaste frame waarin het raam wordt geplaatst. Het raam is het bewegende gedeelte dat open en dicht kan. In het raam wordt het glas geplaatst. Als er geen raam aanwezig is, wordt het glas direct in het kozijn gemonteerd.

Als bouwpakket of in elkaar geleverd

Bij ons kunt u kiezen tussen kozijnen en ramen die als bouwpakket worden geleverd of al in elkaar zijn gezet. Beide opties worden geleverd inclusief glaslatten en raam- of deurhang- en sluitwerk.

Glas erbij bij leveren, dit wordt niet gemonteerd. Wij kunnen ook het benodigde glas voor uw ramen en kozijnen leveren. Let op: het glas wordt niet door ons gemonteerd.

Kozijnen en raamhout worden gemaakt van (meranti) gegrond. Eventueel ander materiaal op aanvraag. Standaard worden onze kozijnen en ramen gemaakt van gegrond meranti hout. Op aanvraag kunnen we ook andere materialen gebruiken.

Deuren leveren/maken (okoume) 

Naast ramen en kozijnen, maken en leveren wij ook deuren van okoume hout.

We werken samen met Austria, Albo, van Vuuren. Om u de beste kwaliteit en service te bieden, werken wij samen met gerenommeerde partners zoals Austria, Albo en van Vuuren.

Kies voor op maat gemaakte ramen en kozijnen van Houthandel Groningen en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of bezoek onze website om uw project te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomproject, ongeacht de omvang of complexiteit.

Bij Wigbold Houthandel Groningen kunt u rekenen op deskundig advies, hoogwaardige materialen en een uitstekende klantenservice. Of het nu gaat om het vervangen van een enkel raam, het installeren van nieuwe kozijnen in uw woning, of een grootschalig nieuwbouwproject, wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van op maat gemaakte ramen, kozijnen en deuren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die Wigbold Hout te bieden heeft. Samen zorgen we ervoor dat uw project een succes wordt.